Algemene Voorwaarden

Onze Eigenheimer Bed & Breakfast in Simpelveld hebben wij met veel passie en zorg gerenoveerd en gecreëerd. Wij hechten veel waarde aan onze Bed & Breakfast en gaan er dan ook heel zorgvuldig mee om. We stellen het dan ook zeer op prijs als jij als onze gast onze algemene voorwaarden en huisregels respecteert. 

Eigenheimer Bed & Breakfast Huisregels

 1. Huisdieren zijn niet toegestaan.
 2. Geluidsoverlast binnen en rondom het pand van Eigenheimer Bed & Breakfast wordt niet getolereerd.
 3. Wanneer je wilt roken, dan is dat enkel buiten mogelijk. Binnen Eigenheimer Bed & Breakfast is roken nergens toegestaan.
 4. Ga zorgvuldig om met spullen en materialen.
 5. Houd je kamer en alle algemene ruimtes schoon en netjes.
 6. Beschadigingen en vermissingen van roerende en onroerende goederen in en om onze accommodatie dien je als gast onmiddellijk bij ons te melden. Indien nodig of wenselijk vragen we je om eventuele schade te vergoeden.
 7. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade, verlies of diefstal van jouw eigendommen gedurende je verblijf bij Eigenheimer Bed & Breakfast.
 8. Bij overtreding van bovenstaande huisregels, het niet opvolgen van instructies en/of bij ongepast gedrag kunnen wij gasten met onmiddellijke ingang de toegang tot onze accommodatie weigeren, zonder nadere mededeling en opgaaf van redenen en zonder restitutie van verblijfskosten.
 9. Reserveren kan vanaf 18 jaar en ouder. Zorg ervoor dat je je contactgegevens correct invult. Reserveringen die hier niet aan voldoen zijn ongeldig.

Bed & Breakfast

Het Eigenheimer ontbijt wordt elke ochtend van 8.00 tot 10.30 uur geserveerd in de ontbijtruimte op de begane grond. Koffie en thee zijn hierbij inbegrepen.

Overdag zijn koffie, thee en verschillende soorten frisdrank beschikbaar tegen betaling.

De prijzen voor één van onze tweepersoonskamers zijn inclusief ontbijt. 

De prijzen voor ons appartement zijn exclusief ontbijt. 

In- en uitchecken

Inchecken is mogelijk op de dag van aankomst vanaf 15.00 uur. Uitchecken op de dag van vertrek kan tot 12.00 uur. In overleg is een aangepast tijdstip voor in- en uitchecken eventueel mogelijk. Eigenheimer Bed & Breakfast blijft 24 uur per dag toegankelijk tijdens je verblijf. 

Annuleringen

Indien je als gast wegens omstandigheden niet in staat bent om de reserveringsovereenkomst na te komen, meldt dit dan zo snel mogelijk, zodat we de kamer op de vrijgekomen datum alsnog aan anderen kunnen aanbieden. 

Bij annulering van een verblijf in onze bed & breakfast gelden de volgende vergoedingen:

 1. Wanneer je (meer dan) 7 dagen voor de aankomstdatum je reservering annuleert, is de annulering kosteloos. Wij storten dan het volledige bedrag terug op jouw rekening.
 2. Bij een annulering binnen 2 tot 6 dagen voor de aankomstdatum moeten we 25% van het totale bedrag in rekening brengen. 
 3. Bij annuleringen binnen 24 uur voor de aankomstdatum moeten we 50% van het totale bedrag in rekening brengen.